Opinie Edu Art House

Opinie Edu Art House

Opinie Edu Art House o Korepetycjach*

Cieszymy się dużym uznaniem naszych słuchaczy, którzy nam ufają. Poniżej przedstawiamy opinie osób, które korzystały z naszych usług edukacyjnych i chciały podzielić się swoimi przeżyciami.

*Wszystkie opinie zostały zweryfikowane przez największe portale korepetycyjne oraz Facebook

Marcelina Opinie Edu Art House o Korepetycjach z 3ds Studio Max Vray 12 Sierpień 2019 ☆☆☆☆☆

Bardzo polecam lekcje 3dsmax z Panem Tomkiem są one profesjonalne ciekawie i rzetelnie prowadzone.

Pan Tomek bardzo dobrze oraz z humorem przekazuję swoją wiedzę dlatego lekcje są dla mnie przyjemnością. Podoba mi się to, że zawsze mam pracę domową co jeszcze bardziej mobilizuje do działania.

Naprawdę najlepszy nauczyciel nie ma wątpliwości, że z nim 3dsmax nie będzie miał przede mną żadnych tajemnic.

Emilia Opinie Edu Art House o Korepetycjach z Archicad 12 Sierpień 2019 ☆☆☆☆☆

Bardzo polecam naukę ArchiCada z Panem Tomkiem.Jestem bardzo zadowolona. Poszczególne zagadnienia są dokładnie omawiane.

Dzięki dyktowanym przez Pana Tomka notatkom można w każdej chwili wrócić do omówionego tematu.

Po każdej lekcji są zadawane „prace domowe” co ułatwia utrwalenie danego materiału. Również forma lekcji on- line jest bardzo wygodna- co zdecydowanie oszczędza czas.

Mam już porównanie nauki ArchiCada więc zdecydowanie lekcje z Panem Tomkiem uważam za najlepsze.

Katarzyna Opinie Edu Art House o Korepetycjach z 3ds Studio Max Vray Corona 12 Sierpień 2019 ☆☆☆☆☆

Ocena na 6 z plusem. Pan Tomasz jest zdecydowanie wspanialym nauczycielem z anielska cierpliwosci i wyrozumialoscia.

Jestem bardzo zadowolona ze sposobu prowadzenia lekcji. Z przyjemnoscia bede kontynuowac nauke. Polecam wszystkim wspolprace z Edu Art House.

Anna Opinia o Korepetycjach z Archicad / Artlantis
20 Czerwiec 2019 ☆☆☆☆☆

Szczerze polecam zajęcia z ArchiCada. Super organizacja, każde zagadnienie jest dokładnie omówione i utrwalone przez zadania do wykonania po lekcji, plus zawsze można wrócić do notatek.

Podczas lekcji poznałam funkcje programu, o których istnieniu nie miałam pojęcia, moje wizualizacje wyglądają coraz lepiej, a tworzenie projektów jest coraz łatwiejsze. Polecam serdecznie 🙂

Sylwia Opinie Edu Art House o Korepetycjach Archicad / Artlantis
28 Maj 2019 ☆☆☆☆☆

Jeśli miałabym komuś polecić korepetytora z ArchiCAD to tylko Pana Tomasza. Pełen profesjonalizm i ogromne doświadczenie dydaktyczne.

Indywidualne podejście do ucznia z dużą dozą dobrego poczucia humoru. Przekazuje wiedzę w taki sposób, że nawet najbardziej oporny uczeń przyswoi materiał a w awaryjnych sytuacjach wróci do skrupulatnie dyktowanych przez Pana Tomka notatek. SUPER NAUCZYCIEL !!!!!

Magdalena Opinie o Korepetycjach 3ds Studio Max Mental-Ray Art Arnold 24 Maj 2019 ☆☆☆☆☆

Uważam, iż zajęcia z Panem Tomaszem są na wysokim poziomie. Posiada on bardzo dużą wiedzę na temat programu 3ds Studio Max i potrafi ją przekazać.

Widać, że każde zajęcia u niego są precyzyjnie dopracowane. Bardzo fajne są przygotowane przez Pana Tomasza notatki.

Zawsze można do nich wrócić i automatycznie cały temat się przypomina, który był omawiany na zajęciach.

Po lekcjach są zadania domowe, które trzeba samodzielnie przygotować na następne zajęcia, które pomagają w utrwaleniu wiedzy i oczywiście są sprawdzane i weryfikowane przez Pana Tomasza.

Wyjątkowe jest podejście wykładowcy do uczniów. Potrafi wydłużyć zajęcia tylko po to, aby uczeń wszystko zrozumiał. Rzadko się już zdarza taki korepetytor.

Naprawdę można wynieść z tych lekcji bardzo dużo i warto spróbować. Serdecznie polecam

Karolina Opinie o Korepetycjach Z 3ds Max V-Ray Corona
21 Maja 2019 ☆☆☆☆☆

Ocena 5/5 jestem bardzo zadowolona z indywidualnych lekcji online i szczerze mogę polecić kurs 3ds max. Wszystko jest tłumaczone krok po kroku na spokojnie,a nie jak kursy grupowe gdzie liczy się ilość,a nie jakość. Pan Tomasz potrafi przekazać swoją wiedzę.

Ewa Opinie o Korepetycjach Z 3ds Max V-Ray Photoshop
15 Maj 2019 ☆☆☆☆☆

Dla mnie ocena 5/5 wydaje się oczywista! Profesjonalizm, doświadczenie dydaktyczne i naprawdę szeroka wiedza.

Po lekcjach zostaje nie tylko sensownie dawkowana wiedza w głowie, ale również przemyślana treść notatek, które zamieniają się w przydatny podręcznik 🙂 To bardzo istotne, gdyż program 3d max to naprawdę rozbudowane i nie do końca intuicyjne narzędzie do projektowania.

Tego wszystkiego nie dałoby się również przejść bez oryginalnego poczucia humoru Pana Tomasza! No po prostu ideał, Budda 3d max!:)

Żaneta Opinie Edu Art House o Korepetycjach Z 3ds Max V-Ray
4 Kwiecień 2018 ☆☆☆☆☆

Wybitny nauczyciel, który jest ekspertami w swojej dziedzinie. Posiada rozległą wiedzę, rozumie zawczasu co może sprawiać uczniowi trudność, zna niuanse i alternatywne sposoby rozwiązywania zadań.

Potrafi z łatwością sprowadzić najbardziej abstrakcyjne pojęcia do postaci, która może być zrozumiana przez ucznia (np. poprzez analogię, metafory itp).

Mam nieodparte wrażenie, że sukces edukacyjny wybitnego nauczyciela jest po prostu skutkiem ubocznym jego szacunku do ucznia 🙂

Dorota D. Opinie o Korepetycjach Z Archicad
13 Grudzień 2018 ☆☆☆☆☆

Nie ma nic przyjemniejszego, niż spotkania z Profesjonalistą. Pomimo tego, że minęło pół roku od obrony dyplomu (z sukcesem), czekam na każdą nową lekcję.

Zindywidualizowany program, wspaniała atmosfera podczas zajęć i ogromna wiedza Pana Tomasza powodują, że chce się wiedzieć więcej i więcej 🙂 Dziękuję i absolutnie polecam!

Małgorzata Opinie o Korepetycjach Z Archicad Se I Photoshop
15 Październik 2018 ☆☆☆☆☆

Serdecznie polecam. Widzę, duże efekty. Ta forma nauki pozwala na bezpośredni kontakt z nauczycielem, który jest pasjonatem, zaangażowanym w swoją pracę.

Jest otwarty na każde pytanie i bardzo wyrozumiały. Stwarza bardzo miłą i nieformalną atmosferę na zajęciach, Dzięki której bez stresu mogę sie przyznać, ze czegoś nie wiem czy nie rozumiem.

Magdalena K Opinie o Korepetycjach Z Archicad
2 Lipca 2018 ☆☆☆☆☆

Moi drodzy, daje Panu TOMASZOWI PILAS najbardziej lśniące PIĘĆ GWIAZDEK jakie tylko udało mi się zebrać z nieba!

Dziękuję za profesjonalizm prowadzonych zajęć oraz spokój, opanowanie i przemiły głos Pana Tomasza, które pozwoliły mi na bezstresowe podejście do każdych zajęć.

Zajęcia on-line nie były tak strasznie jak wykreowała je moja wyobraźnia.

Zawsze mogłam liczyć na pomoc techniczną ze strony Pana Tomasza a przekazywana wiedza obsługi programu ArchiCad była dla mnie bardzo klarowna i zrozumiała.

Korepetycje z EDU ART HOUSE polecam szczególnie takim osobą jak ja, ludziom, którym brak wiary w siebie, w swoje umiejętności, tym którzy mają w sobie strach przed otworzeniem się na innych ludzi i pokazaniem swoich umiejętności szerszemu gronu.

Pan TOMASZ PILAS to nie tylko korepetytor, to MISTRZ, który dobrym słowem i doświadczeniem życiowym potrafi podnieść z każdego dołka, który czasami dopada w drodze do osiągnięcia zamierzonego celu.

Gorąco polecam zajęcia z Panem TOMASZEM PILAS 🙂

Kasia Opinie Edu Art House o Korepetycjach Z Archicad
25 Maja 2018 ☆☆☆☆☆

Witam, z panem Mariuszem krok po kroku nauczyłam się wszystkiego, co potrzebne do projektowania oraz wizualizacji wnętrz w Archicadzie. Praktycznie od podstaw.

Zawsze po lekcji dostawałam zadanie do zrobienia samodzielnie, co pomagało mi utrwalić materiał.

Polecam!

Sylwia Opinie o Korepetycjach Z Archicad
09 Marca 2018 ☆☆☆☆☆

Naprawdę godne polecenia zajęcia.

Pan Tomasz to profesjonalny wykładowca, a przy tym sympatyczny człowiek z ogromnym poczuciem humoru.

Lubi to co robi więc wspólna praca przynosi naprawdę wymierne efekty.

Gorąco polecam!!)

Michal Opinie o Korepetycjach Z 3ds Max V-Ray Archicad
05 Marca 2018 ☆☆☆☆☆

POLECAM!!! Bylem jednym z pierwszych uczniów Edu Art house. Pamietam jak dzis pierwsze lekcje, mysle ze pan Tomasz również pamieta dobrze moją osobę.

Mieć takiego ucznia jak ja to chyba nie lada wyzwanie. Duże ambicje, ale brak pewności siebie, a w mojej ocenie, umiejętnościami zbyt daleko nie wybiegałem poza standardy rynkowe.

Po prawie roku ciężkiej pracy zostałem profesjonalnie przygotowany przez pana Tomasza i udało mi sie skutecznie zawalczyć o swoje miejsce w branży projektowania wnętrz…

Malwina Opinia o Korepetycjach Z Archicad
2 Stycznia 2018 ☆☆☆☆☆

Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy jak i sztuki przekazywania jej przez Pana Tomasza.

Konkretna i niezbędna wiedza jest esencją oraz absolutnym minimum i maximum szybkiego poruszania się po programie.

Bez zbędnych funkcji. Twój czas skróci się do minimum a a cała nauka służy temu, ażeby zrobić coś szybko i perfekcyjnie.

Takich ludzi spotyka się z pewnością nie wielu w swoim życiu- z powołania ponad to zdecydowanie nauczysz się wszystkiego od podstaw, nawet jeśli zupełnie nie masz ,,zielonego pojęcia” a swoim usposobieniem Pan Tomasz zachęci Cię na tyle, że program, którego akurat chciałeś się nauczyć, nie będzie tylko kolejnym egzaminem w szkole a czystą przyjemnością.

Gorąco polecam.

Gabriela Opinia o Korepetycjach Z 3ds Max
18 Grudnia 2017 ☆☆☆☆☆

Pan Tomasz jest bardzo dobrym nauczycielem.

Lekcje prowadzone są w przyjemny, ułożony sposób.

Bez przeszkód można zadawać pytania gdy coś nie jest jasne.

Pierwszy raz korzystam z korepetycji przez skype i szczerze nie ma wygodniejszej opcji 🙂

Szczerze polecam!

Paulina Opinia o Korepetycjach Z 3ds Max V-Ray
5 Grudnia 2017 ☆☆☆☆☆

Po Kilkukrotnych nieudanych próbach zmierzenia się z 3ds max, w końcu trafiłam na odpowiedniego nauczyciela Pana Tomasza, który swoją pozytywną energia na nowo zaszczepił mnie nauką owego programu.

Mogę śmiało rzec „Nauczyciel na najwyższej półki”

Joanna Opinia o Korepetycjach Z 3ds Max V-Ray
24 Października 2017 ☆☆☆☆☆

Polecam!!! dzięki lekcjom z Edu Art House – 3ds max + Vray bardzo dużo się nauczyłam.

Pan Prowadzący ma indywidualne podejście do kursanta, dysponuje bardzo dużą wiedzą, a także motywuje i inspiruje, lekcje prowadzone są w miłej atmosferze 🙂

Agnieszka Korepetycje z 3ds Max V-Ray
18 Października 2017 ☆☆☆☆☆

Polecam każdemu kto chciałby uczyć się projektowania.

Nauka szybko wchodzi do głowy, a Pan Tomasz dostosowuje lekcje do indywidualnych potrzeb.

Po lekcjach z nim ma się dodatkową energię do dalszej nauki i pracy.

Jego cenne rady pozwalają na rozwinięcie skrzydeł w dziedzinie projektowania.

Warto również zwrócić uwagę na dyspozycyjność i możliwość dostosowania lekcji do indywidualnych potrzeb, co jest niezwykle ważne w dzisiejszym zabieganym świecie.

Jednym słowem profesjonalista z poczuciem humoru i zapałem do pracy – teraz takich ze świecą szukać.

Ewa Korepetycje z 3ds Max V-Ray
8 Października 2017 ☆☆☆☆☆

Ocena maksymalna dla Pana Tomasza przede wszystkim dlatego, że spełnia marzenia każdego kto się przy Nim uczy!

Myślę, że ten nauczyciel jest inspiracją dla wielu początkujących projektantów.

Uczy skutecznie, w naprawdę miłej i bezstresowej atmosferze.

W każdą lekcję jest zaangażowany na 100% a zajęcia przygotowane są z dużą dbałością 🙂

Serdecznie polecam! Śmiało mogę przyznać, że to najlepszy NAUCZYCIEL i mentor!

Magda korepetycje z 3ds max V-Ray
20 sierpnia 2017 ☆☆☆☆☆

Korzystam z lekcji online z Panem Tomaszem i spełniam swoje marzenia o nauce 3dsMaxa.

Nauka od podstaw tak potężnego programu przy takim korepetytorze nie przeraża, z lekcji na lekcję zdobywa się nową wiedzę, zadawane są prace domowe, które pozwalają doskonalić umiejętności.

Sympatyczny korepetytor z ogromną wiedzą o programie. Polecam.

Natalia Korepetycje z 3ds Max V-Ray
25 Czerwca 2017 ☆☆☆☆☆

Polecam korepetycje z P. Tomaszem ze względu na indywidualne podejście do lekcji.

Zagadnienia są bardzo dokładnie tłumaczone, następnie przećwiczone pod okiem prowadzącego.

Po każdych zajęciach zadawana jest praca domowa, która pozwala dodatkowo utrwalić przerobiony materiał.

Tempo nauki jest dostosowane do poziomu osoby uczącej się, jeśli jest taka potrzeba w trakcie kolejnych zajęć, przypominane są poznane wcześniej tematy.

Lekcje odbywają się w miłej atmosferze, dają satysfakcję i motywację do dalszej nauki.

Monika Korepetycje z 3ds Max Mental-Ray
4 Maja 2017 ☆☆☆☆☆

Gorąco polecam zajęcia poświęcone programowi 3dsMax prowadzone przez pana Tomasza.

Pięć gwiazdek za:

– przemyślany program zajęć, którego progresywny charakter zapewnia widoczny przyrost wiedzy i umiejętności z lekcji na lekcję

– gruntowną znajomość programu przez prowadzącego zajęcia, który tłumaczy wszystkie niuanse poszczególnych opcji

– doświadczenie w nauczaniu, dzięki czemu prowadzący jest w stanie wytłumaczyć wszystkie zagadnienia jasno i klarownie, a wiedza teoretyczna poparta jest odpowiednimi ćwiczeniami praktycznymi

– indywidualne podejście do ucznia, dzięki któremu zajęcia sprofilowane są zgodnie z zainteresowaniami ucznia – fantastyczną atmosferę podczas zajęć 🙂

Polecam!

Klaudia Korepetycje z 3ds Max V-Ray
27 Kwietnia 2017 ☆☆☆☆☆

Lekcje przygotowane profesjonalnie według programu, bez tzw. skakania z tematu na temat i zbędnych dygresji; każdy temat dokładnie jest omawiany pokazywany i ćwiczony;

Kontakt z prowadzącym bardzo swobodny i profesjonalny.

Stosunek jakości do ceny lekcji rewelacyjny a to wszystko w zaciszu domowym!!!

Bardzo polecam każdemu kto chce zacząć swoją przygodę z 3dsmaxem.

Andrzej Korepetycje z Archicad Artlantis
15 Kwietnia 2017 ☆☆☆☆☆

Wiedza i profesjonalizm, kultura osobista i poczucie humoru, sprawiaja, ze zajecia z Panem Tomkiem to prawdziwa przyjemnosc.

Mieszkam za granica i ucze sie projektowania w Archicadzie.

Agnieszka Korepetycje z 3ds Max V-Ray Photoshop
21 Marca 2017 ☆☆☆☆☆

Zajęcia pozwoliły mi spełnić moje marzenia. Dzięki nim nauczyłam się wspaniale i profesjonalnie budować sceny i modelować wnętrza i plenery.

Jestem bardzo zadowolona, ponieważ dzięki tym lekcjom świadomie korzystam z narzędzi, co zapewnia mi pewność w działaniu oraz pełen profesjonalizm.

Tego potrzebowałam, choć nie sądziłam, że korepetycje będą prowadzone na tak wysokim poziomie.

Zamieszczenie mojej opinii, podobnie jak uczestnictwo w zajęciach jest dla mnie przyjemnością.

Zdecydowanie polecam.

Ewa Korepetycje z 3ds Max V-Ray
20 Marca 2017 ☆☆☆☆☆

Polecam korepetycje! Zawsze miła i sympatyczna atmosfera na lekcjach.

Na korepetycjach dowiedziałam się (w końcu, po różnych przejściach) jak praktycznie używać programu 3ds Max.

Efekty są niezaprzeczalnie!

Jagoda Korepetycje z 3ds Max Mental-Ray Photoshop
14 Marca 2017 ☆☆☆☆☆

Gorąco polecam korepetycje z programu 3ds max prowadzone przez pana Tomasza.

Zajęcia odbywają się na bardzo wysokim poziomie.

Na tle innych kursów wyróżnia je bardzo dobrze przygotowany program nauczania, w którym każdy nowo poruszany temat poparty jest praktycznymi ćwiczeniami.

Profesjonalizm nauczyciela oraz pozytywna atmosfera w trakcie zajęć wpływają na to, że powyższe lekcje naprawdę przynoszą efekty!!!

Polecam Jagoda

Maryna Korepetycje Z 3ds Max V-Ray Mental-Ray Photoshop
11 Marca 2017 ☆☆☆☆☆

Szczerze polecam zajęcia z projektowania Architektury Wnętrz.

Fachowe podejście i co ważne nauka pod kątem zawodowym.

Dodatkowo cierpliwość i wesołe usposobienie nauczyciela pomaga przejść przez trudniejsze zagadnienia bez problemu.

Jeszcze raz szczerze polecam i pozdrawiam Pana korepetytora 🙂

Telefon: 669-224-299

Mail: lekcjegrafika@wp.pl

Skype: lekcjegrafika

Przewiń do góry
Call Now Button